NIEUWS

Televisie optreden bij 'Vrije Geluiden'Op zondag 13 mei 2018 was ik samen met mijn band te gast bij het muziekprogramma 'Vrije Geluiden' van de VPRO. We speelden een aantal liedjes van 'TOMA!' en ik deed een kort interview. Je kunt het hier terug zien!

Portret Bangsa!Deborah Siahaya van het online Molukse platform Bangsa! maakte een heel mooi portret over mij; over waar ik vandaan kom, het 'Moluks zijn',  mijn dromen & passie. Lees het hier!

BaliKei Festival okt '17Afgelopen oktober was ik met mijn band te gast op het BaliKei Festival, waar we twee shows speelden op het strand (!) op Kei Kecil, een van de eilanden van de Molukken. Een paradijs en een onvergetelijke ervaring om daar de liedjes van 'TOMA!' te mogen spelen <3

'TOMA' album out now Mijn cd met Molukse traditionals 'TOMA!' is er! Ik ben erg trots op het eindresultaat. Luister op Spotify, of bestel een fysiek exemplaar inclusief boekje met lyrics en het verhaal achter deze plaat. Je kunt in de webshop veilig en gemakkelijk betalen met Ideal.

Jimdo

You can do it, too! Sign up for free now at https://jimdo.nl/